Viltkött hem till dörren

VI I GLÄNTAN

Vi brinner för att fler ska få möjligheten till att ta del av naturligt viltkött från svensk skog och mark. Vi vill bidra till samhället i stort genom att tillgängliggöra det naturligt, hållbara viltköttet, men också genom att arbeta för en levande landsbygd, öppna landskap, nyttig mat och härliga smakupplevelser.

100 procent ekologiskt kött

Viltkött är naturligt ekologiskt och kommer från fria djur som lever och frodas i skogen. Vi står för en naturligt god djurhållning som är fri från tvång, kraftfoder, antibiotika och levandetransport. Det ger naturligt, nyttigt och fettsnålt kött utan några som helst tillsatser och med en fantastisk smak.

Gläntans viltkött tog sin början

År 2014 startades Gläntans Viltkött med initiativtagare Oskar Danielsson och familj i spetsen. En familj vars gård Skårsjö bedriver en omfattande jaktverksamhet. Delägare är också Joakim Wiik-Hansen, Pelle Andersson, Kenth Eriksson på Marieholms gård och Restaurang Proviant i Stockholm. Den gemensamma nämnaren för alla delägare är ett genuint intresse för jakt, viltkött och mat med kvalité. Idag drivs Gläntans Viltkött av: Oskar Danielsson (grundare) & Hans Werthén (VD).

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.