Sök

Det här avsnittet innehåller för närvarande inget innehåll. Lägg till innehåll i det här avsnittet med hjälp av sidofältet.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Returer & återbetalning

Om ditt kött av någon oväntad anledning är skadat och/eller vakuumförpackningen runt det har gått sönder under transporten, vänligen kontakta oss omedelbart på info@glantans.com.

Vi erbjuder full återbetalning om köttet skadas på grund av transportförseningar orsakade av transportören och/eller om köttet skadas på grund av att förpackningen inte håller vakuumförseglingen under transporten. Du kan i dessa fall välja mellan antingen en fullständig återbetalning eller en ny försändelse.

Observera att alla krav måste komma till vår kännedom inom 30 dagar. Transportkostnaderna är också vanligtvis mycket höga och vi förbehåller oss rätten att besluta om att ge full återbetalning, i stället för att skicka köttet igen, för specifika varor om värdet är litet.

Om du av någon anledning fått fel vara gäller samma policy som för skadade varor.

Återbetalningar återbetalas automatiskt på din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen.